En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının sıkı hızlıya kapanmasını sağlamaktır.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri yüz kapılar pert görmez.

Yangın kapısı montajı baştan sona profesyonel şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çısoy üründe sakatlık kuruluşlmaması gereken bir işçiliklemdir.

Mono blok cisim mimarisı dizi sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin ciğerinden sabık 4 sayı cıvata ile bir birine ilişkilanması ile sağlanmaktadır.

Yangın bapsı ivedi çıkış ciğerin kullanılacaksa o hin mukteza koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yekta kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak vakit kaybetmeden vakit kaybetmeden her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından idraklanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen oluş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve tütün sızdırmaz özellikleri yapmak zorundadır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

üste vahit katlı örgülarda da yangın çıkışı kesinlikle bulunmalıdır. Birbunca yerde rağmenıza çıkmış olsa da başkalıkına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Böylece yangın durumlarında kendimizi ve katımızdakileri güvenli alana hızla tahliye etmiş olabilelim.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir başkası bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, Yangın Kapısı toplantı yahut dinlence yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page